Klinikken

Hvilken baggrund har vi?
Alle fysioterapeuter på klinikken har foruden den autoriserede grunduddannelse videre uddannet sig indenfor et bredt spektrum af de fysioterapeutiske undersøgelses og behandlingsmetoder.

Det drejer sig bl.a. om McKenzie konceptet, manuel terapi, medicinsk træningsterapi og Pilates træning.

Fysioterapeuterne har forskellige specialer og interesseområder. Vi har f.eks. specialiseret os indenfor nakke, ryg og bækken problemer, idrætsskader, bækkenbundsproblemer og korrektion af fejlstillinger i fødder, inkl. fremstilling af indlægssåler.

Hvilke faciliteter har vi?
Klinikken holder til i venlige, lyse lokaler midt i byen. Vi har det sidste nye indenfor moderne behandlingsudstyr, et dejligt stort træningslokale, med grønne planter og skiftende kunstudstilling på væggene.

Ikke mindst har vi lukkede behandlingsrum, så behandlingen kan foregå i rolige omgivelser.

Klinik for Fysioterapi i Herning
Klinik i Herning

Klinik for fysioterapi

Med udgangspunkt i dit problem, og undersøgelsens fund, laver vi et behandlingsforslag, hvor du aktivt medinddrages ud fra dine ressourcer/evner. Samtidig holder vi os ajour med den nyeste viden om hvordan kroppen fungerer og reagerer når den udsættes for belastning, således at vi har de bedste forudsætninger for at finde en brugbar løsning for dig.

behandling på klinikken

På klinikken lægger vi vægt på at samarbejde med din egen læge, eller andre behandlere du har været i kontakt med. Vi sætter en ære i at finde årsagen til dine problemer, så du selv kan gøre noget for at undgå tilbagefald.

Rent praktisk kan behandlingen bestå af individuel behandling eller træning enten i vores træningssal, eller på mindre hold. Ligeledes vil vi kunne inddrage løbestilsanalyse og vurdering af fodstilling/ fremstilling af indlægssåler.

Vi behandler primært på klinikken, men patienter, der har svært ved at komme på klinikken, kan efter lægeordination få behandling i hjemmet, eller evt på skole/institution.

Vederlagsfri fysioterapi til kronisk handicappede

Personer der er berettiget til at modtage fysioterapi under den gratis ordning, kaldet vederlagsfri fysioterapi, har gode muligheder for at gå til behandling og træning på klinikken, idet lokalerne er handicap venligt indrettet. Ordningen er fastlagt af sundhedsstyrelsen, er du i tvivl om muligheden for at komme med i denne ordning er du velkommen til at kontakte klinikken, for afklaring af evt spørgsmål.

Behandling under den vederlagsfri ordning er hovedsagelig tilrettelagt som holdtræning, men individuel behandling kan være nødvendig.

klinik for fysioterapi