Parkinsons For Yngre Mænd

Parkinson træningtider

Foregår tirsdage fra 14:00 til 15:00

Oversigt

Dette hold er et godt tilbud til dig, som er frisk og rørig mand med diagnosen Parkinson. Vi vil arbejde med en række almindelige fysiske mål, såsom forbedring af koordination, styrke og balance. Derudover vil vi fokusere på at bibeholde eller endda forbedre vores funktionsniveau, samt mindske risikoen for den fysiske inaktivitet, som Parkinsons kan medføre af både fysiske og psykiske årsager.

parkinson
behandling af parkinson

Parkinson træningen

En træningsgang kan f.eks. bestå af opvarmning med koordinations- og balancetræning, styrketræning, cykeltræning med mange forskellige øvelser – og afslutningsvis en hockeykamp for at puls og holdånd op.

Målet per gang er at gøre træningen sjov og varieret, så det ikke bliver ensformigt. Du vil kort sagt kunne opleve en række forskellige øvelser og aktiviteter fra gang til gang.

Parkinsonholdet

Holdlederen er fysioterapeut Jens Peter Thorsager.

Du skal medbringe træningstøj og indendørs sko.

Der er mulighed for omklædning og bad på klinikkens faciliteter.

Om parkinsons hold
Parkinson Herning

Om Parkinson

Parkinson betyder langt fra, at du er afholdt fra træning eller fysisk aktivitet. Alle Parkinsons-forløb er forskellige, men med den rette behandling er chancerne gode for, at man kan leve et godt og kvalitetsfyldt liv i mange år. Som led i dette er fysisk aktivitet og træning en vigtig del, da man derigennem gør sit for at bibeholde sit funktionsniveau på længere sigt.

Fysisk inaktivitet øger risikoen for livsstilssygdomme såsom diverse hjerte-/karsygdomme, diabetes og osteoporose, og derved kan nogle gener, man lider under, faktisk være sekundære lidelser i forhold til selve diagnosen på grund af manglende fysisk aktivitet. Træning skaber også velvære og livskvalitet og gør generelt dagens aktiviteter lettere.

Pris

Træningen er vederlagsfri for dig, som har Parkinsons.