Pilates

Pilatestræning både med og uden henvisning

Mandag
14.45-15.45 & 16.00 - 17.00

Onsdag
10.00-11.00 - (Skåne Pilates)

Torsdag
7.45 - 8.45

Pilates i Herning
Hvorfor vælge pilates

Hvorfor vælge pilates?

Med pilates forøger du styrken og bevægeligheden i din krop, og du forbedrer din generelle kropsholding. Ud over den fysiske effekt virker træningen stressnedsættende, og dit psykiske velbefindende bliver forbedret.

Om onsdagen kører vi et hold med skåne-pilates. På dette hold tages der ekstra hensyn til dig, som lider af diverse lidelser, f.eks. diskusprolaps, stenoser eller smerter eller skævheder i ryg, hofte og knæ. Det kan også være for dig, som generelt ønsker, at tempoet nedsættes lidt i forhold til hold i normalt tempo.

Pilates træningen

Træningen foregår med rolige og koncentrerede bevægelser, hvor vi fokuserer på muskelbalance og kropskontrol. Derudover fokuseres på effektiv bevægelse, åndedræt og fordybelse, der går op i en højere enhed, så velværen kommer helt i top.

Du lærer eller genopfrisker de grundlæggende principper i pilates og opnår derved en bevidsthed om, hvor din krop er stærk, samt hvor der skal sættes ind med øget fokus. Kurset er egnet til alle, så du er meget velkommen uanset niveau.

Hvorfor vælge pilates
pilates hold i herning

Holdet

Holdet bliver ledt af fysioterapeut Johanne Karstoft, og foregår i små hold med ca. 6 til 8 deltagere per hold.

Du skal medbringe træningstøj og indendørs sko, og der er mulighed for omklædning og bad i vores faciliteter.

Om pilates

Pilates blev udviklet i starten af 1900-tallet af Joseph H. Pilates og er en fusion af både østlige og vestlige træningsmåder. Målet med træningen har fra starten været ikke kun at øge den kropslige styrke, men også skabe balance i vejrtrækning, koncentration, bevidsthed og sind.

Man ser derfor ikke kun fysisk øget velvære, men også psykiske ved at gå til denne træningsform. Siden pilates’ start har mange instruktører kombineret denne grundlære med mere moderne træningskoncepter, hvorfor man i dag på mange kurser gør brug af redskaber som bolde eller ringe.

Pilates Reformer
Pris på pilates træning

Pris

1200 kr for 10 gange.

Tilmeld dig ved at ringe til Midtjysk Fysioterapi på 97 12 72 57

Praktisk

Træningen foregår på små hold med 6-8 deltagere.

Pris
10 gange for 1200,- kr.

Fysioterapeut
Johanne Karstoft

Tilmelding
Midtjysk Fysioterapi, tlf nr. 9712 7257

pilates herning