Fysio Flow

Om Fysio Flow

Foregår hver onsdag kl 14:05 og hver fredag kl 8:00

Fysio Flow er en træning, der på en rolig måde arbejder med bindevævet i kroppen – også kaldet kroppens fascier. Vi øger bevægeligheden og aktiverer kroppens ro- og hvilesystem.

Kurset stimulerer glidet mellem kroppens forskellige lag og gør bindevævet varmt, eftergiveligt og bevægeligt. Dette giver bedre følelse af ro. Kurset er for dig med nedsat bevægelighed i kroppen – eller hvis du ønsker øget ro og hvile.

Fysio Flow Træning

Træningen

Hvis man er inaktiv, stresset eller har et meget stillesiddende arbejde, nedsættes glidet imellem kroppens forskellige lag, og bindevævet (kroppens fascielle ”våddragt”) bliver stift og tørt med stivhed og mindre bevægelighed til følge.

Via Fysio Flow arbejder vi med at stimulere glidet mellem de forskellige led og sætte gang i fascien, så du bliver smidigere og opnår lettere bevægelighed. Som ekstra bonus påvirker det også kroppens ro- og hvilesystem, så det bliver lettere at gå til slappe af og falde til ro.

Øvelserne på Fysio Flow-kurset fokuserer hovedsageligt på kroppens bevægebaner. Vi laver en række øvelser, som består af små, svingende bevægelser i bløde og dynamiske træk i et tempo, så alle kan følge med. Nogle af øvelserne kan minde om almindelige strækøvelser, blot med fokus på bevægelig snarere end stilstand.

Pris

10 fortløbende gange: 1200 kr.

Per gang med lægehenvisning: 125 kr./gang

Fysio Flow Priser
Fysio Flow Hold

Holdet

Vi fokuserer på små hold med maks. 8 deltagere per hold.

Du skal medbringe indendørs sko og træningstøj, og der bliver mulighed for at klæde om og tage bad i klinikkens omklædningsrum.

Om bindevævet

Undersøgelser viser, at bindevævet har langt større betydning for vores sundhed, velvære og evne til afslapning, end man har vidst hidtil. Et stift og uformeligt bindevæv kan nemlig påvirke nerverne og sende smertesignaler.

Denne viden betyder, at hvis man f.eks. har ondt i ryg eller nakke, kan disse smerter stamme fra bindevæv snarere end i muskulaturen.

Med et Fysio Flow kursus er du med til at forebygge sådanne unødige smerter, der opstår i bindevævet.

Bindevæv og fysio flow