Nakkeskole & Træning

Om nakkeskole

Tirsdag og torsdag kl. 17:00-18:00 i 7 uger

Nakkeskole og træning er for dig, der har smerter, nedsat bevægelighed og / eller startstivhed i nakken, evt. fra en gammel skade.

Vi træner nakken for at forbedre bevægelighed, styrke og stabilitet – og du får information, så generne kommer til at fylde mindst muligt for din hverdag og dagligdags velvære.

Ondt i nakken træning

Træning af nakke

”Nakkeskole og træning” er et forløb, der foregår over 7 uger, 2 gange om ugen.

Der indgår en fysisk undersøgelse af nakken, 2 lektioner med undervisning, (hvor du får nyttig viden til yderligere at nedsætte smerter forbundet med nakken), samt holdtræning.

Under holdtræningen bruger vi forskellige øvelser - både med og uden redskaber – alle med det mål, at din nakke bliver stærkere og mere stabil.

Om holdet

Holdet bliver ledt af fysioterapeuterne Helle Staghøj og Morten Andersen.

Du skal medbringe træningstøj og indendørs sko til træningen.

Bemærk, at dette forløb foregår 2 gange om ugen over 7 uger, og du får bedst udbytte af af at deltage til hver session.

Om holdet
Om nakkesmerter

Om nakkesmerter

7 ud af 10 danskere oplever gennem livet smerter fra nakke- og skulderområdet. Dette inkluderer hold i nakken, udstrålende smerter, eller stivhed. Det kan der være mange grunde til, hvorfor vi starter med en nakkeundersøgelse på vores kursus.

Dog er en af hovedårsagerne til nakkesmerter dårlig stabilitet og muskelbalance i og omkring nakken, som opstår af den måde, vi sidder, står og arbejder på.

Det bliver ofte en ond cirkel, da vi efterfølgende finder en stilling, der så belaster os endnu mere. Nakkeskole er med til at bryde denne cirkel ved at træne og forstærke disse muskler.

Pris for nakkehold

Med lægehenvisning koster forløbet ca. 2500 kr.

Du tilmelder dig ved at kontakte Midtjysk Fysioterapi på telefon:
97 12 72 57 eller sende en mail på recep@midtfys.dk

Pris for nakkehold træning