Parkinsonshold

Træningstid

Mandag: 9.30-10.15 og 10.15-11.00 og 11.00-11.45

Oversigt

Parkinsonhold er træning for patienter med Parkinsons sygdom. Som patient med Parkinson bliver man udfordret med en række fysiske gøremål, hvilket fører til, at man generelt bevæger sig mindre og er mindre aktiv, både af fysiske og psykiske årsager.

Målet med dette hold er at afhjælpe den fysiske inaktivitet, som sygdommen ofte medfører.

Parkinsonshold træning Herning

Parkinsonshold Træning

Træningen består af en række øvelser i forskellige stillinger, hovedsageligt stående og siddende.

Disse har til formål at vedligeholde muskelstyrke og bevægelighed i leddene, som fører til en bedre kropsholdning og balance. Til dette formål udfører vi også gangøvelser i forskellige tempo og varierende rytmer, som også bidrager med koordinationen.

Sidst, men ikke mindst, udfører vi svingøvelser med det formål at give afspænding i nakke og skuldre, samt udspænding til sidst.

Holdet

Holdet køres af fysioterapeuter Birgit Ravn og Jens Peter Thorsager.

Du skal medbringe træningstøj og indendørs sko.

Holdet er åbent for alle, men hvis du er yngre mand med Parkinson, der stadig er frisk og rørig, anbefaler vi vores specifikke parkinsonshold præcis til din målgruppe.

Om parkinsons hold
Parkinsons hold Herning

Om træning med Parkinson

En diagnose med Parkinson behøver langt fra at være slutningen på fysisk aktivitet. Med den rette behandling kan man leve et godt og aktivt liv, hvor sygdommen kun skrider langsomt frem.

Ud over dette hold, findes der generelt mange forskelligartede aktiviteter, såsom boksning, dans og lignende, der specifikt henvender sig mennesker med Parkinson.

Generelt giver fast træning også en følelse af velvære og bedre humør, og du bliver i stand til at overkomme hverdagens forskellige gøremål lettere.

Pris

Vederlagsfri fysioterapi. Tilmelding på Midtjysk Fysioterapi, telefonnummer 97 12 72 57