Råd & Vejledning

Tag en samtale med os om din specifikke smerte-situation.

Ethvert forløb hos os indeholder altid råd og vejledning fra vores professionelle behandlere.

Der er flere grunde til, at vi mener, du skal tage os med til råds, hvis du overvejer et fysisk forløb – især efter - eller på grund af - en skade.

Råd og vejledning fysioterapi
vejledning om din skade

Din forståelse

Gennem en bedre forståelse for din skade eller givne situation, får du værktøjer til bedre at kunne håndtere den.

Det kunne f.eks. være en anvisning om, hvor meget og hvor ofte du må belaste det ramte område eller muligheden for at udføre dine opgaver på en alternative måde.

Denne viden væbner dig til fremtiden og kan spare dig for smerter og problemer både på kort og lang sigt.

Vores ekspertise

Vi har uddannelsen og ekspertisen til at behandle skader og sygdomme relateret til bevægelsesapparatet. Vi er trænet i at vurdere og diagnosticere problemer i muskelvæv og knogler og kan med høj nøjagtighed finde den rette behandling og remedie til din situation.

Personlig tilpasning

Når du taler med os er det med målet at tilpasse en behandling til din unikke situation, hvor vi tager hensyn til vigtige ting som din træningshistorik, helbredstilstand og eventuelle andre begrænsninger, du måtte have. Ikke to personer er ens, og det er derfor, man ofte opnår de bedste resultater, når man vejledes af professionelle.

Personlig tilpasning til dit helbred
Professionelle fysioterapeuter i Herning

Sammenhold og netværk

Vores mange hold kan hjælpe dig med motivationen, hvis det er svært at få træningen klaret på egen hånd. Undersøgelser viser klart, at man er mere tilbøjelig til at gennemføre et forløb, hvis man forpligter sig og deltager i en gruppe.

Derudover har vi som professionelle fysioterapeuter adgang til kvalificeret rådgivning og behandling fra andre grene i behandlingssystemet og kan give dig gode råd til, hvor du kan henvende dig med specifikke problemstillinger, som vi ikke dækker.