Krop Fysik 2018 3

NYT NUMMER AF KROP+FYSIK

NYT NUMMER AF KROP+FYSIK

Sunde fødder. Sunde knogler. Sommermotion.

Undgå at dryppe når du styrketræner. Bliv klogere på træthedsbrud, og få 4 gode øvelser til fødderne. Læs om inflammatorisk kost, og få tips til at få kroppen godt igennem bilferien. Og meget mere.

Skynd dig hen og hent det nye Krop+fysik her på klinikken. Det er helt gratis.

 

 

Hold på vandet, også når du træner!

Et stort antal motionister og idrætsfolk kan ikke holde tæt, og det går i høj grad ud over livskvaliteten. Med velfungerende bækkenbundsmuskler undgår du at dryppe, mens du træner. Oven i købet kan det også gøre styrketræningen mere effektiv.  Læs mere i denne artikel fra Krop+fysik.

Er du en af de mange, der har problemer med at smådryppe, så husk at der næsten altid kan gøres noget. Bestil en konsultation hos os, så vi kan få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Link til artikel: http://www.krop-fysik.dk/giv-din-styrketraening-kvalitet-ta-baekkenbunden-naar-du-traener-2/

 

Giv dine fødder lidt kærlig opmærksomhed!

Vidste du, at lange fodbade ikke er godt for fødderne? Og at creme og massage til gengæld er det? Her får du et par hurtige tips til at gøre dine fødder lækre og glade.

Har du smerter i fødderne, så book en tid hos en af vores dygtige fysioterapeuter, som kan hjælpe dig med smertelindring, træning og – hvis det er relevant – individuelt tilrettede indlægssåler.

 

Link til artikel: http://www.krop-fysik.dk/?p=19108

 

Sådan forebygger du kronisk betændelse i kroppen

Har du lidt for meget fedt på maven? Ryger du? Spiser usundt, motionerer for lidt? Mange af os ved ikke, at vi har kronisk inflammation i kroppen, og den inflammation kan udvikle sig til sygdomme. Din livsstil er nøglen til at få kroppen på ret køl igen. Antiinflammatorisk livsstil gavner også kroppens sener, og kan dermed være med til at forebygge seneskader.

Du kan læse mere om inflammation i det nyeste nummer af Krop+fysik, som du kan hente gratis på klinikken.

 

Link til artikel: http://www.krop-fysik.dk/?p=19114

 

Sådan holder du dine fødder sunde

Smertefulde og stive fødder kan begrænse din frihed til at bevæge dig, og påvirke livskvaliteten negativt. Godt fodtøj, regelmæssig træning og bevægelse er alfa og omega for at holde fødderne sunde. Læs mere i denne artikel – og kig forbi klinikken for at få undersøgt, behandlet og genoptrænet dine fødder.

 

Link til artikel: http://www.krop-fysik.dk/?p=19091

 

For meget træning kan give brud på knoglerne

For meget træning og for høj belastning kan føre til knoglebrud, især i underben og fødder. Det kaldes træthedsbrud, og det er en alvorlig skade, men den kan forebygges ved at tage kroppens signaler alvorligt. I det nye Krop+fysik kan du læse mere om skaden.

Er du i tvivl om, hvorvidt du træner for hårdt, og/eller vil du gerne have gode råd til, hvordan du kan træne mere effektivt og sikkert, så bestil en tid hos en af vores idrætsfysioterapeuter. De er eksperter på området, og tager udgangspunkt i netop din situation.

 

Link til artikel: http://www.krop-fysik.dk/?p=19084

 

Skøre knogler

Det er essentielt for børn at træne, for de opbygger knoglestyrke til resten af livet. Vi voksne kan til gengæld gøre meget for at vedligeholde knoglestyrken, og gennem knoglevenlig livsstil kan vi forebygge og modarbejde knogleskørhed. Faktisk er fysisk aktivitet en forudsætning for at bevare sunde knogler livet igennem.

Du kan læse mere i det nye nummer af Krop+fysik, som du kan hente gratis på klinikken. På klinikken kan du også få hjælp til at sammensætte en varieret træning, og få gode råd til hvad du ellers kan gøre for at passe på dine knogler.

 

Link til artikel: http://www.krop-fysik.dk/?p=19009

 

 

Få stærke knogler med motion

I denne artikel fra det nye nummer af Krop+fysik kan du læse, hvordan du kan træne knoglerne stærkere – uanset hvilken alder du har. Lider du af knogleskørhed, eller er du i risiko for det, anbefales det at opsøge individuel vejledning hos en fysioterapeut. Her på klinikken tager vi udgangspunkt i netop din krop og din situation, så du får mulighed for at tage bedst muligt vare på dine knogler og din krop i øvrigt.

 

Link til artikel: http://www.krop-fysik.dk/?p=19045

 

 

Hårdt fysisk arbejde – kræver god fysik

Mange medarbejdere med hårdt fysisk arbejde oplever nedslidning og forlader tidligt arbejdsmarkedet. Meget tyder på, at en bevidst og målrettet indsats på arbejdspladsen kan forebygge problemerne. I denne artikel kan du læse om virksomheden Jysk Display, som har fået hjælp af to fysioterapeuter.

Ønsker din arbejdsplads at gøre en indsats for at forebygge sygefravær og nedslidning, så ring til os eller kom forbi til en snak om, hvad vi kan tilbyde til netop jeres arbejdsplads.

 

Link til artikel: http://www.krop-fysik.dk/?p=19042

 

 

Gode råd når du løfter tungt

Mennesker med tungt fysisk arbejde har oftere end andre ondt i knæ, skuldre, ryg mm., viser undersøgelser. Det kan der være mange forklaringer på, men det er sikkert, at det kræver en god fysisk form at have et hårdt fysisk arbejde. Få seneste viden om tungt fysisk arbejde i denne artikel.

Vi har erfaring med sundhedsfremme på arbejdspladser, og vil meget gerne komme på besøg i jeres virksomhed og give et bud på, hvordan vi kan hjælpe JER med at forebygge nedslidning. Ring og få en uforpligtende snak.

 

Link til artikel: http://www.krop-fysik.dk/?p=19038

 

 

Motions-holdspil: Så sjovt at du har lyst til at træne!

Har du altid troet, at du ikke er til boldspil eller sport i det hele taget? Så skal du læse med her, for boldspil har fået et helt nyt liv og favner dermed også en helt ny målgruppe. Tag godt imod MOTIONS-HOLDSPIL.

Mangler du en motionsform eller et sted, hvor det er trygt at træne, og hvor der er en god stemning og godt selskab – så skulle du prøve at besøge vores træningscenter, hvor ALLE er velkomne, og hvor der altid er en fysioterapeut, som kan guide dig.

 

Link til artikel: http://www.krop-fysik.dk/?p=19071